Köp dina linser hos Lensia

Alla som har varit tvungna att bära glasögon vet hur det kan kännas och hur man ofta kan bli lite irriterad och önska att man slapp ha på sig dem.

Speciellt nuförtiden då man t.ex. ska besöka en biograf och måste ha på sig ett par 3D glasögon över de vanliga. Det känns för mycket och man önskar att man hade en simpel lösning.

Lensia är seriösa

Idag har man valet av ett par kontaktlinser som är ett säkert och effektivt val istället för de vanliga glasögonen. För de som känner för att testa på ett simplare val finns flera butiker tillgängliga online att välja mellan och en av de mest besökta idag är Lensia.

Lensia är en del av Venditum Group AB som har varit igång sedan 2006. De erbjuder priser som är mycket lägre än det man vanligen finner i andra butiker och online.

Bra utbud hos Lensia

Lensia är en ledande linsbutik i Sverige med ett stort utbud av allt man kan behöva. Man kan finna allt möjligt såsom vanliga kontaktlinser, linsvätska och färgade linser.

Är man på jakt efter ett par vanliga kontaktlinser är det bara att besöka sajten och söka efter de linser man vill ha såsom endagslinser, veckolinser eller månadslinser.

Det finns olika varianter och man har diverse varumärken och tillverkare att välja mellan. När man har funnit det man söker är det bara att fylla i den personliga information som krävs innan man kan trycka på ”Slutför köp” knappen.

Snabb leverans

Lensia har en snabb leveranstid så man behöver inte vänta allt för länge innan paketet kommer fram. Sedan är det bara att roa sig med de nya kontaktlinserna och känna av hur det känns att inte vara tvungen att bära glasögon.

Nöjd kund garanti

Skulle man tveka och inte vara säker på att det man köper kommer att passa ens behov finns alltid tryggheten av Lensia’s erbjudande av 100 % nöjd kund-garanti. Med denna garanti kan man testa t.ex. glasögonen hemma och skulle det vara något fel har man rätt att byta produkten eller lämna tillbaka det helt och få pengarna tillbaka.

Beställ linser hos Lensia

Har man frågor eller vill ha lite mer information om t.ex. olika erbjudanden eller villkor vid köp som gäller hos Lensia, är det bara att ta kontakt med deras kundtjänst via telefon eller email.

Beställ dina kontaktlinser redan idag , klicka dig vidare här!

  • Fria returer och fria byten
  • Fri frakt vid abonnemang erbjudande
  • Trygghet med en kundtjänst 7 dagar i veckan via facebook och chatt
  • Snygg och enkel design
  • Enkel och pedagogisk kassa som underlättar vid affär
  • En av Sveriges modernaste linsbutik