Vad är månadslinser?

De mest populära kontaktlinser bland linsbärare är just endagslinser. Främst beror det på den ekonomiska fördelen gentemot endagslinser. Man kan helt enkelt använda linser en längre tid utan att behöva köpa nya.

Skulle du få problem med ögonen, som kanske torra ögon eller bara allmänt irriterade ögon, då kan du prova endagslinser eller veckolinser istället. Månadslinser blir nämligen aldrig lika rena som ett par endagslinser, hur väl du än tar hand om dem.

För bara några år sedan var man tvungen att köpa sina kontaktlinser hos en optiker. Nu när e-handel på riktigt har slagit igenom så finns det en uppsjö med webbutiker som säljer linser på nätet. Det finns till och med så många att det kan vara svårt att få en överblick över alla priser.

Dessutom ändras priserna väldigt mycket, det är därför vi på linserpanatet.se finns. Vi hjälper dig att få en överblick och hämtar det billigaste priserna på just dina månadslinser

Optiker

Även om det nu är väldigt mycket billigare att köpa linser på nätet än hos en optiker så är det viktigt att då och då kolla upp sina ögon. En optiker säkerställer så att du inte missköter ögonen och på så vis kan få men för livet. Ögonen är trots allt en av de viktigaste saker vi har för att fungera som människor.

Bara för att du går till en optiker för undersökning kan du fortfarande köpa dina linser på nätet. Alla optiker idag vet att nätet är ett bra alternativ och svårt att konkurrera med.

Du kanske inte får en gratis synundersökning, som du hade fått om du köpt linser, men det blir fortfarande billigare i längden. Läs mer längre ner

Pengar att tjäna

Enligt våra undersökningar kan du lätt tjäna upp emot 5000:- på att köpa dina linser på nätet. Tack vare den hårda konkurrensen bland webbutiker försöker de även hålla nere leveranstiden vilket gör att du ibland till och med kan få dina linser fortare än om du beställt från en optiker.

En optiker brukar nämligen inte ha alla linser i lager utan beställer efter hand för att kunna hålla sina ”låga” priser. Beställ dina linser hos oss på Linserpanatet.se!

Att använda Månadslinser!

En av de vanligaste kontaktlinser är Månadslinser, det är något som nästan alla köper för att det blir billigare i längden en till exempel endagslinser eller veckolinser.

Det finns så mycket man kan välja på när det gäller att köpa månadslinser, vilken styrka, vilket märke och pris man ska ha, vilken färg om man nu vill ha det, och vilka funktioner linsen ska ha.

Så det är mycket att tänka på när man ska köpa linser det är inte bara att klicka hem ett par och tro att det blir bra. Utan lite research måste man lägga ner för att det ska passa dig och dina ögon.

Månadslinser används under en månad i taget, man sätter i de på morgonen och tar ut dem på kvällen. Innan man låter linserna vila över natten så ska man rengöra dem ordentligt i linsvätska.

Man ska också låta dem vila i ett speciellt linsetui över natten där man också hällt i linsvätska. För att hålla dem fräscha och inte få massa smuts när du väl ska sätta in dem igen nästkommande morgon.

När du använd dina månadslinser i 2 till 4 veckor så slänger du dem och tar fram nya linser eller så kan du enkelt beställa hem ett par nya linser.

Men skulle rekommendera att testa ett par först är du nöjd så kan du beställa samma med kanske några fler par så att du har till nästa gång du ska byta.