Här på Linserpanatet.se vill vi kunna erbjuda dig som besökare en sida där du hittar information kring kontaktlinser och tillbehör som te x glasögon, linsvätska.

Jag vet själv från egen erfarenhet att det ibland kan vara svårt att veta vad man ska ha för linser och hur man ska hantera dem, därför bestämde vi oss för att bygga hem hemsida om kontaktlinser där du enkelt kan skilja på priser och information om dem olika butikerna som säljer kontaktlinser idag.

Det finns information om nästan alla butiker samt extra information som kan vara bra att veta innan du bestämmer dig för att köpa ett par linser. Vi siktar på att bli en av Sveriges största jämförelsetjänst för kontaktlinser och vi förmedlar flera hundra kontaktlinser varje månad till olika kunder.

Kriterier för att jämföra linser på nätet

1. Webbplats
Hur vi tycker webbplats som helhet och hur enkelt det är att hitta linser på sidan.

2. Utbud
Vi kollar även på hur stort utbud sidorna har och kan där väga in det på hur vi väljer ut sidorna.

3. Priser
I våran värdering så väger vi också in priserna, hur priserna står mot varandra i dem olika butikerna.

4. Erbjudande
Kollar på hur erbjudanden ser ut och vad dem olika linsbutikerna erbjuder sina kunder.

5. Kundtjänst
Vi har egen uppfattning från kundtjänst samt från våra egna besökare.

6. Din påverkan
Vi tar alltid åt oss vad kunden tycker och ditt omdöme ger påverkan på våra betygsättning på butikerna.

Denna lista är gjort av oss personligen och ska inte tolkas som något annat än en lista där du som besökare får avgöra vilka butiker för kontaktlinser du tycker bäst om.

Vi hoppas att du får nytta av vår information och våran lista här på sidan. Är det någon som du undrar över är det bara att skicka in ett mail till oss så svarar vi så fort vi bara kan. Vill du beställa dina linser på nätet, så gör det enkelt här hos oss! Lycka till!